6 gratis tips tegen huilende baby's 👶🏽

6 gratis tips tegen huilende baby's 👶🏽

Elke baby huilt natuurlijk weleens, maar het kan ook zo zijn dat je baby huilt maar je weet de reden niet? Hoe kan je hier het beste mee omgaan..

We hebben 6 tips voor je gevonden:

👶🏽 Lichaamscontact:

Wanneer je je baby dichtbij je houdt of dicht tegen je borst aan voelt hij/zij zich veilig. Probeer hem tegen je buik aan te houden en zachtjes heen en weer te wiegen. Wat ook helpt is het hoofdje vasthouden en dicht tegen je schouder aan houden. 

👶🏽 Zing een liedje:

Voor een baby is de stem van mama het meest vertrouwd. Bedenk een leuk liedje en fluister het zachtjes, je baby herkent je stem nog vanuit de tijd dat hij/zij nog in je buik zat. Dit ervaart de baby als rustgevend.

👶🏽 Baker je baby in:

Je kan je baby inwikkelen in een doek of dekentje. Inbakeren geeft je baby een veilig en fijn gevoel.

👶🏽 Blijf in beweging:

Baby's vinden het fijn als ze in beweging worden gehouden. Je kan dit op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld in een kinderwagen, in de auto, in een wiegje of als je je baby rustig rondslingert. Probeer je baby op deze manier te troosten en je zal versteld staan van het resultaat.

👶🏽 Massage:

Geef je baby een zachte babymassage. Dit vindt een baby super fijn. Op internet zijn verschillende artikelen te vinden over hoe je dit het best kan doen.

👶🏽 Gun je baby rust

Drukke of onrustige plekken zijn niet altijd even fijn voor je baby. Breng je baby naar een rustige plek en probeer daar één of meerdere van de bovenstaande technieken uit.

👇🏽👇🏽

Wij hopen dat we je hier iets verder mee geholpen hebben en we wensen je veel succes met het uitvoeren van de tips!


Comment are moderated