Door een storing zijn wij tijdelijk niet bereikbaar via email. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.
Door een storing zijn wij tijdelijk niet bereikbaar via email. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.
Deze tips gaan je helpen met de eerste tandjes poetsen..

Deze tips gaan je helpen met de eerste tandjes poetsen..

👉🏽 Deze gratis tips gaan je helpen de tandjes van je baby te poetsen op een leuke manier! 

Als je baby zijn eerste tandjes krijgt is het verstandig om te beginnen met tandenpoetsen. Hiervoor kan je het best fluoridepeutertandpasta gebruiken. Tot de tweede verjaardag kan je het best één keer per dag poetsen en daarna kan je het best twee keer per dag aanhouden.

Je wilt niet dat je baby tandenpoetsen vervelend gaat vinden, dus je kan dit het best op een speelse wijze aanpakken. Het is belangrijk om de nieuwe tandjes meteen mee te poetsen, deze tandjes zijn extra gevoelig voor het krijgen van gaatjes.

In het begin is het ook belangrijker voor je baby om fluoride in de mond te hebben dan dat je overal bij komt met je tandenborsteltje. Het zorgt ervoor dat de tandjes minder kwetsbaar zijn, voornamelijk voor zure aanvallen van bacteriën. Volwassen tandpasta kan je het best gebruiken bij kinderen die 5 jaar of ouder zijn. 👶🏽

Tips:

  1. Maak korte, horizontale bewegingen die elkaar overlappen;
  2. Zorg ervoor dat het mondje goed open is en dat je alles goed mee poetst, de binnenkant, buitenkant en bovenkant;
  3. Maak er een spelletje van zodat je baby tandenpoetsen leuk gaat vinden, bijvoorbeeld wie het hardste ‘aaa’ kan roepen of speel vliegtuigje met de tandenborstel;
  4. Laat je baby mee kijken met het tandenpoetsen, zo kan hij/zij alles goed volgen;
  5. Vertel leuke verhaaltjes bij het tandenpoetsen zodat je de aandacht afleidt;
  6. Geef je baby een tandenborsteltje waarmee hij zijn eigen knuffeltjes kan poetsen, hoe meer je baby gewend raakt aan dat tandenpoetsen gewoon is, hoe makkelijker het zal gaan.

Wij hopen dat je de tips leuk vond! Bedankt voor het lezen!

Bestel ons leuke bijtbanaantje nu met 23,6% KORTING!


Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.

Comment are moderated