Door een storing zijn wij tijdelijk niet bereikbaar via email. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.
Door een storing zijn wij tijdelijk niet bereikbaar via email. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.

Bestelling en levering

Bestelling en leveringĀ šŸ¼Ā Lovely-baby.nlĀ is opgericht voor je lieve baby. In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten.Ā Dit zorgt ervoor dat we je een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent en de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening kunnen nemen.

De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 7-15 werkdagen voor Nederland. Voor Belgiƫ is dit 2-5 weken (let op: vanwege het coronavirus kan de levertijd in Belgiƫ oplopen tot 3-6 weken).

VerzendkostenĀ šŸ¼Ā Wij nemen de verzendkosten van onzeĀ producten wereldwijd volledig voor eigen rekening. Al onze productenĀ worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is geen minimale bestelwaarde nodig.

Vragen over je bestelling?Ā šŸ¼Ā Heb je vragen over je bestelling? Dan kunĀ je altijdĀ contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren :).