Door een storing zijn wij tijdelijk niet bereikbaar via email. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.
Door een storing zijn wij tijdelijk niet bereikbaar via email. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.

Over ons

Over: Lovely Baby

Lovely Baby is opgericht voor jouw lieve baby. Bedacht door twee vriendinnen die in dezelfde week mama zijn geworden. Bij een baby komt veel kijken. Het zoeken naar spullen voor onze baby's heeft ons heel erg enthousiast gemaakt! We willen op deze website jou de meest handige en leuke baby producten laten zien.

De producten op onze website zijn voor ons persoonlijk erg fijn en bruikbaar geweest in de eerste maanden van onze baby's. We hebben een zoontje en een dochtertje! Ze heten Bram en Sophie, dus voor zowel jongens als meisjes is er bij ons op de website wat te vinden! 👶🏽

Ook vinden wij het heel belangrijk dat de producten met liefde gemaakt zijn. Want elke mama wil het beste voor haar baby. Daarnaast staan wij voor kwaliteit en omdat wij onze producten direct verzenden vanuit de leverancier kunnen wij onze producten tegen de laagst mogelijke prijs aanbieden. Is je baby blij? Dan zijn wij dat ook!

Onze producten worden GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Mocht je niet tevreden zijn over je product dan kan je 14 dagen na ontvangst retourneren.

De levertijd is gemiddeld 7-15 dagen . Hierdoor besparen wij op opslagkosten en transportkosten. Om het product voor de laagst mogelijke prijs aan te bieden.

(Let op: voor België is de levertijd 2-4 weken)

 

Heb je eventueel nog vragen of opmerkingen? Kan je altijd terecht bij onze klantenservice.